• Home  / 
  • Testimonial Mamapride

Testimonial Mamapride

wslam tuan. terima kasih. sy sempat pakai seluar mamapride check bukaan je sbb di labor room procedure lain. apa pun terima kasih tuan.
doktor dgn nurse semua senyum je bila minta izin sy pakai kain,sy minta izin untuk pakai seluar mamapride. semua excited dan tanya beli dr mana.
Pn Nazia Suhaimi

wsalam dah alhamdulillah.sy sempat pki sluar mamapride tu. memang selesa sangat. walaupun dapat pakai sekejap je sbb bersalin pembdahan. di hosp ampang pun mula terima pemakaian sluar ni alhamdulillah
Pn Zahrah

Alhamdulillah saya dah selamat bersalin 17hb lepas baby boy. Sy bersalin di hospital sultan ismail johor..mula2 dieorang x bagi pakai..alhamdulillah tak lama lepas tu ada nurse suruh pakai je..Ramai nurse n doc tanya saya jahir sendiri ke or beli..dieorang sokong and puji saya pakai seluar mamapride..alahmdulillah Allah permudahkan urusan.
Pn Ana Maziah

Ameen. Alhamdulillah zaujah sempat pakai mamapride. Syukran
En Abdul Zaid

InsyaAllah dah bgtau semua. Suka sgt. Tahniah atas inovasi yang sangat menjaga aurat.
Pn Ruqayyah Muhd

Kalau bagi akak yang pakai memang selesalah sebab aurat terjaga masa delivery tu…doktor dan staff nurse yang jaga pun rasa selesa sbb lagi senang nak buat procedure…kalau pakai kain tu patient selalu x selesa n agak leceh sikitlah sbb nak angkat2 kain tu
Dr Marlindawati