Seluar MamaPride di The Malay Mail Online

MamaPride menerima pelbagai respons daripada pelbagai pihak berikutan tersiarnya berita tentang MamaPride di The Malay Mail Online semalam.

seluar mamapride di the malay mail online
Seluar MamaPride di The Malay Mail Online

Kami mengucapkan terima kasih dengan semua respons yang diberikan. Ada yang positif dan ada yang negatif. Setiap orang mempunyai pandangan dan hak masing-masing dan kami meraikan perbezaan pendapat.

Suka untuk kami berkongsi yang seluar MamaPride ini adalah satu alternatif yang kami sediakan untuk para ibu untuk memelihara maruah mereka semasa proses bersalin secara normal(SVD).

Berdasarkan kajian yang kami lakukan, majoriti para ibu berasa tidak selesa apabila terpaksa mendedahkan anggota badan kepada mereka yang tidak dikenali biarpun atas tujuan perubatan. Jadi kami bawakan alternatif ini untuk memberikan keselesaan kepada kaum ibu.

Apa yang perlu diketahui ramai adalah, seluar MamaPride ini bukan sahaja boleh digunakan semasa proses melahirkan anak, tetapi seluar ini juga boleh digunakan untuk prosedur kewanitaan. Seluar ini memudahkan kedua-dua belah pihak; doktor mahupun pesakit.

Kami tidak pernah memaksa sesiapa untuk membeli produk ini. Bagi kami setiap orang mempunyai pilihan yang tersendiri. Dan kami sentiasa menambah baik seluar ini dari semasa ke semasa.

Jika anda berminat, anda boleh dapatkan seluar ini menerusi halaman belian sekarang. Seluar MamaPride didatangkan dengan pelbagai saiz dan warna yang bertujuan memenuhi citarasa kaum ibu.