APAKAH ITU SELUAR BERSALIN MAMAPRIDE??

Ceritanya bermula…

Sewaktu hendak melahirkan anak, para ibu terpaksa merelakan diri untuk diperiksa bahagian sulit mereka. Ianya cukup memalukan terutamanya jika yang melakukan pemeriksaan adalah kaum lelaki yang bukan muhrim.

Bukan setakat bahagian sulit yang terdedah, bahkan peha, lutut, dan betis juga terbuka begitu sahaja. Bayangkanlah maruah seorang ibu dan seorang isteri. Untuk para suami, sanggupkah anda melihat sebahagian tubuh badan isteri anda dipertontonkan begitu sahaja oleh orang yang tidak dikenali?

Peristiwa pendedahan aurat wanita semasa bersalin adalah peristiwa yang sering berulang dan menyedihkan. Kita tidak mahu ianya terus berlaku. Ini bukan wayang lucah! Ini adalah maruah dan pengorbanan seorang wanita!!’

DILEMA WANITA

  1. Prosedur kewanitaan terutama ketika bersalin kebanyakannya masih dipelopori oleh DOKTOR LELAKI
  2. Wanita merasa TERGUGAT MARUAH dan TIDAK SELESA sepanjang prosedur dijalankan
  3. Wanita tidak mempunyai pilihan dalam person-in-charge
  4. wanita TERTEKAN dan TRAUMA apabila menghadapi saat pemeriksaan terutama semasa dan selepas bersalin.

Maka atas dasar ingin memelihara aurat dan wanita muslim, kami hasilkan satu alternatif yang bertujuan melindungi bahagian-bahagian badan wanita yang tidak perlu didedahkan semasa proses bersalin seperti peha, betis dan lutut.

Memperkenalkan SELUAR BERSALIN MESRA AURAT MAMAPRIDE,Seluar yang dipakai semasa proses melahirkan anak. Seluar yang mesra aurat dan patuh syariah.Kini para wanita muslimah tidak perlu risau.Dengan seluar bersalin mamapride, tiada dilemma lagi.

APA KATA MEREKA YANG PERNAH MENGGUNAKAN MAMAPRIDE??

“Terima kasih tidak terhingga buat team mamapride…saya telah jayanya memakai seluar bersalin ini semasa bersalin di HRPZ II kota bharu..sangat2 selesa..tidak sedikit pun menganggu proses bersalin..malah dapat membantu memelihara aurat ibu yang sedang bertarung nyawa melahirkan bayi..Ada DR dan Staff nurse yang baru pertama kali melihat seluar ini dan mereka amat2 teruja dengan seluar ini..syabas mamapride!!!”
+ Puan  Huda Azmin

“Waalaikummussalam tuan, Terima Kasih.Saya sempat pakai seluar mamapride  check bukaan je sebab di labour room ada procedure lain.Apa pun terima kasih tuan,Doktor dengan nurse semua senyum je bila saya minta izin untuk pakai mamapride.semua excited dan Tanya beli dari mana.”
+ Pn Nazia Suhaimi

“As salam ..Alhamdulillah dengan izin Allah sy dpt menggunakan seluar mamapride ketika bersalin tghari td di hospital sibu,sarawak.. sy org prtama yg guna seluar ni d cni..rmai nurse2 n doktor2 suka seluar trsebut…mmg mesra pengguna….terima ksh krna membuat seluar ini..syukur jgak kpd Allah mnemukan sy dgn fb mamapride”
+ Puan Nur Hafizah
Macamana nak dapatkan seluar MAMAPRIDE ?

NAK HARGA BEST??SERIOUS BUYER SAHAJA

PM/WHATSAAPP 01115448195
PM/WHATSAAPP 01115448195
PM/WHATSAAPP 01115448195